TJENESTER

Med over 15 års erfaring innen tekniske tjenester og byggdrift tar vi dette med oss ut til våre kunder for å gi dem det ypperste i service, kvalitet og moderne tekniske løsninger.

Tjenester

Her er våre tjenester for bedrifts-segmentet i Coretto AS

Energi Rådgivning

Formålet med energi effektivisering er å avdekke lønnsomme enøktiltak, men også å peke på uheldige driftsforhold, beskrive feil/mangler med forslag til utbedring på bygningskropp og tekniske anlegg.

Les Mer

Bygg Drift/Facility Management

Som huseier/utleier er du opptatt av å ta vare på eiendommen og sørge for at leietaker får levert det som er bestilt som avtalt. Vi har solid erfaring i teknisk forvaltning av eiendommer.

Les Mer

Service Avtaler

Coretto leverer skreddesydde service-avtaler, sammen med kunde blir vi enig om en pakke som passer eiendommen i forhold til å ivareta kritiske anlegg og holde reparasjonskostnader nede.

Les Mer

Kurs

Vi leverer forskjellige kurs for instruert, sakkyndig personell og driftsledere. Vi leverer FSE kurs med førstehjelp, FDV opplæring og kurs i Energi-ledelse. Ta kontakt for mer informasjon.

Les Mer

Svakstrøm

Vi er sertifisert til å installere å vedlikeholde svakstrømsanlegg. Trenger du datanettverk, brannalarmanlegg eller tyverialarm kontakt oss.

Les Mer

Prosjekter

Har du et prosjekt som skal planlegges?

Ta kontakt tidlig for å sikre at alle deler av prosjektet blir ivaretatt.
Les Mer

VÅRE PARTNERE

Vi bruker kvalitets produkter fra anerkjente leverandører, dette er en trygghet for deg som kunde

Hvorfor velge oss?

GRATIS BEFARING

Fyll ut skjema så tar vi kontakt.

  Telefon

  48300050

  Vakt

  98267975

  Åpnings-tider

  8:00 – 16:00

  Telefon

  48300050

  Vakt

  98267975

  Åpnings-tider

  8:00 – 16:00