Project Description

Service Avtaler

Vi Kan Service

Coretto’s serviceavtaler er behovstilpasset, enten om du ønsker en enkel standardavtale eller en bekymringsløs hverdag med vår totale drifts avtale. Uansett valg er våre serviceavtaler utformet med tanke på optimal drift og kontinuerlig vedlikehold. Ved inngåelse av en serviceavtale kan du føle deg trygg på at de tekniske installasjonene i bygningen er i god stand. En serviceavtale med oss vil også på sikt gi deg lavere driftskostnader.
Kontakt Oss

Coretto Avtale

Vi tilbyr serviceavtaler som sikrer maksimal driftsikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegg. Serviceavtalen kan også omfatte internkontroll og andre oppgaver som byggeier er pålagt av myndighetene.

Fordeler med Service Avtale med Coretto:

 • Internkontroll med Termofotografering

 • Lokal forankring

 • Dedikerte serviceingeniører

 • Dere får en trygg partner.

 • 24-timers support

 • Eget kundesenter

 • Dere får raske responstider

 • Brukerstøtte og opplæring

 • Dere får færre akutte utrykninger

 • Dere får høyere driftssikkerhet

SERVICE INFO

Gjennomsnittlig Utrykningstid 55Min

Åpningstider

Mandag-Fredag 8:00 – 16:00
Lørdag Vakt
Søndag Vakt

 48 30 00 50

Hvor er vi?

Kontakt Oss

OM OSS

Coretto leverer drift, service og vedlikehold på små og store anlegg. Vårt team har lang erfaring innen total-drift av eiendommer, der du som byggherre kan konsentrere deg om «core-business» mens vi tar oss av alt annet.

Tjenester

Her er våre tjenester for bedrifts-segmentet i Coretto AS

Energi Rådgivning

Formålet med energi effektivisering er å avdekke lønnsomme enøktiltak, men også å peke på uheldige driftsforhold, beskrive feil/mangler med forslag til utbedring på bygningskropp og tekniske anlegg.

Les Mer

Bygg Drift/Facility Management

Som huseier/utleier er du opptatt av å ta vare på eiendommen og sørge for at leietaker får levert det som er bestilt som avtalt. Vi har solid erfaring i teknisk forvaltning av eiendommer.

Les Mer

Service Avtaler

Coretto leverer skreddesydde service-avtaler, sammen med kunde blir vi enig om en pakke som passer eiendommen i forhold til å ivareta kritiske anlegg og holde reparasjonskostnader nede.

Les Mer

Kurs

Vi leverer forskjellige kurs for instruert, sakkyndig personell og driftsledere. Vi leverer FSE kurs med førstehjelp, FDV opplæring og kurs i Energi-ledelse. Ta kontakt for mer informasjon.

Les Mer

Svakstrøm

Vi er sertifisert til å installere å vedlikeholde svakstrømsanlegg. Trenger du datanettverk, brannalarmanlegg eller tyverialarm kontakt oss.

Les Mer

Prosjekter

Har du et prosjekt som skal planlegges?

Ta kontakt tidlig for å sikre at alle deler av prosjektet blir ivaretatt.
Les Mer

Tillit

Vi er en pålitelig og effektiv bedrift lokalisert i Sandnes.
Coretto AS har lang erfaring i faget. Vi legger stor vekt på personlig engasjement og god service slik at alle våre kunder skal føle seg godt ivaretatt. Vi har fokus på kvalitet, kundenes forventninger og skal skape tillit.

GRATIS BEFARING

Fyll ut skjema så tar vi kontakt.

  HOVEDNUMMER

  Vakt Telefon

  ÅPNINGSTIDER

  08:00 – 16:00

  HOVEDNUMMER

  Vakt Telefon

  ÅPNINGSTIDER

  8:00 – 16:00