Project Description

Bygg-Drift/Facility Management

Eiendom representerer normalt store verdier. Vi hevder å kunne si at veldrevne eiendommer er grunnlag for verdiøkning både ved utleie og salg, vi vil også påstå at vi kan få til en kostnadsbesparelse ved fornuftig drift og energisparende tiltak.

Vi utfører de administrative oppgaver som å planlegge, etablere og kontrollere tekniske og servicemessige tjenester på eiendommen.

Vi har solid erfaring i teknisk forvaltning av eiendommer.

Hvorfor velge oss?
Som huseier/utleier er du opptatt av å ta vare på eiendommen og sørge for at leietaker får levert det som er bestilt som avtalt.
Kontakt Oss

FDV

Det er flere forhold ved drift av eiendom som krever solid dokumentasjon overfor offentlige myndigheter. Vi har et etablert forvaltningssystem som gjør at arbeidsoppgaver sikres gjennomført til avtalte tider, og vi sørger for riktig dokumentasjon.

Coretto AS forvalter eiendommer for ulike eiere og eiendomsselskaper. Vi tar hånd om alt innen:

 • Vaktmester-tjenester

 • Regelmessig oppfølging og tilsyn av tekniske anlegg.

 • Vedlikehold

 • Rehabilitering/Ombygging

 • Økonomistyring

 • FDV-Dokumentasjon

 • Soft Services (Renhold, mat og security)

Vedlikehold

Preventivt Vedlikehold 80%
Reaktivt Vedlikehold 20%

Åpningstider

Mandag-Fredag 8:00 – 16:00
Lørdag Vakt-Ordning
Søndag Vakt-Ordning

48 30 00 50

Hvor er vi?

Kontakt Oss

OM OSS

Coretto leverer drift, service og vedlikehold på små og store anlegg. Vårt team har lang erfaring innen total-drift av eiendommer, der du som byggherre kan konsentrere deg om «core-business» mens vi tar oss av alt annet.

Tjenester

Her er våre tjenester for bedrifts-segmentet i Coretto AS

Energi Rådgivning

Formålet med energi effektivisering er å avdekke lønnsomme enøktiltak, men også å peke på uheldige driftsforhold, beskrive feil/mangler med forslag til utbedring på bygningskropp og tekniske anlegg.

Les Mer

Bygg Drift/Facility Management

Som huseier/utleier er du opptatt av å ta vare på eiendommen og sørge for at leietaker får levert det som er bestilt som avtalt. Vi har solid erfaring i teknisk forvaltning av eiendommer.

Les Mer

Service Avtaler

Coretto leverer skreddesydde service-avtaler, sammen med kunde blir vi enig om en pakke som passer eiendommen i forhold til å ivareta kritiske anlegg og holde reparasjonskostnader nede.

Les Mer

Kurs

Vi leverer forskjellige kurs for instruert, sakkyndig personell og driftsledere. Vi leverer FSE kurs med førstehjelp, FDV opplæring og kurs i Energi-ledelse. Ta kontakt for mer informasjon.

Les Mer

Svakstrøm

Vi er sertifisert til å installere å vedlikeholde svakstrømsanlegg. Trenger du datanettverk, brannalarmanlegg eller tyverialarm kontakt oss.

Les Mer

Prosjekter

Har du et prosjekt som skal planlegges?

Ta kontakt tidlig for å sikre at alle deler av prosjektet blir ivaretatt.
Les Mer

Tillit

Vi er en pålitelig og effektiv bedrift lokalisert i Sandnes.
Coretto AS har lang erfaring i faget. Vi legger stor vekt på personlig engasjement og god service slik at alle våre kunder skal føle seg godt ivaretatt. Vi har fokus på kvalitet, kundenes forventninger og skal skape tillit.

GRATIS BEFARING

Fyll ut skjema så tar vi kontakt.

  HOVEDNUMMER

  Vakt Telefon

  ÅPNINGSTIDER

  08:00 – 16:00

  HOVEDNUMMER

  Vakt Telefon

  ÅPNINGSTIDER

  8:00 – 16:00